Bijerscheweg 60
2821NH Stolwijk

Telefoon06 – 51 56 1990

info@bosinfraservices.nl
www.bosinfraservices.nl
Bos Infra Services

Over Bos Infra Services

Over Bos Infra Services

In 1997 zijn wij begonnen met het bedrukken van labels. De nadruk lag in die tijd nog op de loodzegels, met name in de Industrie.

Daar kwam al snel het slaan van labels van kunststof bij. Inmiddels worden er nog steeds loodlabels bedrukt en geleverd hoewel de nadruk ligt op de kunststof labels. Zowel het type vlag als band.

Verder helpen wij onze klanten daar waar mogelijk is. Het bewerken of maken van speciale onderdelen die bij een groter bedrijf moeilijk zijn onder te brengen kunnen wij in overleg uitvoeren. Ook als er bij onze klant geen tijd is om naar een oplossing te zoeken, dan proberen wij, samen met de klant, een oplossing te vinden voor onze klanten.

Een aantal jaar geleden is ook de aan- en verkoop van gebruikte HDPE patentbuizen bijgekomen. Wij zorgen, na aankoop, voor de reparatie van de buizen zodat ze weer op een goede manier gebruikt kunnen worden op de projecten.

Inmiddels zijn we dus ruim 10 jaar verder en eind 2007 hebben we een andere bedrijfsvorm aangenomen. Tijd voor een verandering. Dat begint dus bij een nieuwe huisstijl en nieuwe website. Met dank aan Revusion!

Wij danken onze klanten voor het gestelde vertrouwen in het verleden. Zij kunnen er ook op rekenen dat wij op dezelfde manier of beter verder zullen gaan de komende jaren.

WBack To Top